sun poisoned

gaah, i lordags var jag och franzi ute pa en langpromenad i solen, vi gick over the John ringling bridge och njot av den fina utsikten..hett varre och det gillade inte min kropp har fatt utslag pa armen, hakan och dekolltaget..fyfasen, vad trakigt nu far jag halla mig borta fran solen och stanna inomhus ett bra tag framover, vill inte fa massa arr.
 Men det ar inte sa svart just nu da regnet star som spon i backen och det askar som bara den, fast det tycker jag fatkiskt ar ratt skont.

Var pa praktiken idag och stretchade en fotbollstjej, sedan for jag hem och sov i 2tim. hade huvudvark som bara den. Nar jag vaknade upp fick de bli en kopp kaffe och en bagel sedan drog jag till gymmet och korde lite lugnt.
Nu skall jag snart aka och mota upp tjejerna for middag pa geckos, Franzi har bara 7 dagar kvar innan hon sticker ivag pa hennes resemanad, usch vad jag kommer sakna henne.

C ya!

Good girl!

Imorse vaknade jag av rikliga asksmallar utanfor, drog till gymmet och simmade lite lugnt pa morgonkvisten och det var inte manga sjalar dar sa jag hade i princip hela polen for mig sjalv! Sedan for jag hem och at frukost en gang till innan det var dags att mota upp Coach for att filma nagra ovningar till en traningsvideo.

Resten av dagen spenderade jag med Kate och Verena, shoppade och slappade oss mest hela dagen..nu skall jag snart aka hem till Brads nya lya, sen skall vi hyra nagra filmer och bara chilla ikvall, medans de andra brudarna drar och festar loss i tampa! Japp, duktig tjej ar jag bannemig.

XOXO

Trevlig Midsommar!

just nu vill jag vara hemma i Svearike, aka till kusten och fira midsommar, dansa runt midsommarstangen, ata middag med min familj & dricka snaps med mina fina vanner.

Idag ar det fredag, har precis atat frukost och vantar nu pa att klockan skall bli 9 sa att jag och danielle kan aka och trana med coach p. Sommartraningarna som jag har fruktat sa ar pavag att borja inom nagra dagar, fy nu borjar det pa allvar.

Imorgon skall vi formodligen aka och fira Svensk Midsommar har i Tampa, svenska gruppen kommer ha nagon form av midsommarfest sa varfor inte delta, kommre formodligen vara 60+ dar men vad gor man inte for lite svensk sommarkansla. Ha en fantastisk midsommar allihopa!


Tuesday, June 14

Igar var det Ross fodelsedag, Hipp Hipp Hurra! Jag bakade Tarta och sedan blev jag och tjejerna bjudna pa middag och Hockey hemma hos familjen Revill, mycket trevligt. Var aven hemma hos en kompis till Ross som bor i sarasota och som spelar fotboll i sydafrikas Landslag, pretty handsome guy i must say. ;)

Nu har jag precis kommit hem fran gymmet det blev Rygg, Lopning och lite simning idag sa nu ar jag gott sleten i kroppen! Forovrigt idag sa har jag varit pa praktiken, sedan hjalpte jag coach P. att fixa iordning lite mer infor friidrottstavlingen som han haller i pa lordag, bara lite smafix kvar nu sen ar det bara att kora.

Nu skall jag mysa ner mig i sangen och kolla One three Hill!


The Storm

Nu har mitt internet varit paj igen, det funkar lite da och da nufortiden sa det blir daligt med uppdatering pa bloggen!
Men Danielle har iallafall fatt sommarlov, hon ar i Alabama pa fotbollsturnering nu under helgen sa jag ar ensam hemma, vilket ar hur skont som helst!

Det ar hett hett hett ute, jag skall jag ivag till Tampa och kolla American Football, inomhusfotboll, skall bli spannande.  senare ikvall blir det nog beach club med Steve och selfo.
Snabb uppdatering men nu vet ni att jag lever!

Franzi


swedish pancakes

Kom precis hem fran gymmet, idag verkade ALLA vara superinteresserade och fragade mig om allt mellan himmel och jord. Vilket ju ar trevligt saklart att folk ar sa sociala men sjalva gympasset blir ju inte sa effektivt, kul iaf nar folk marker att man borjar se lite resultat av traningen:)

Nu skall jag snart aka och hamta upp danielle fran skolan sedan skall jag hem och overraska henne med Pannkakor, Glass och farska bar, somrigt och gott.


sommarlov

Idag ar det fredag och Danielles sista skoldag innan sommarlovet! 11.15 idag ringer klockan for sista gangen detta ar, sa far vi se vad vi skall hitta pa under resten av sommaren. 

Ikvall har jag Aupair mote kl 6 i lakewood ranch, dom har nagon form av festival med liveband och mat antar jag, det aterstar att se hur underhallande det ar. Annars har jag inga planer for helgen annu, kanns gott att bara ta det som de kommer.

Ha en fid allesammans! 

 jag & Franzi

RSS 2.0