saturday

Igarkvall drog vi pa thairestaurang, sa himla gott var det!! Efterat drog jag pa bio med Brad, vi hade tankt se Fast Five men eftersom det var fullpackat, pa alla forestallningar fick det bli Hanna istallet..konstig film, men det var trevligt anda.



Nu har jag precis atit frukost och skall om ca en timma folja med danielle pa deras sista seriematch!
Sedan ikvall skall vi ut till City Island for grillning:) skall bli naajs.


fredag!

Da var det fredag igen, gud sa gott!
Var ivag och fick mig ett nytt korkort imorse, eftersom mitt gamla inte hade nagon bild trodde alla att det var fake sa nu fick jag se till att fa bytt mot ett nytt! Sedan har jag suttit och scrap bookat i flera timmar nu..phu blir sa inne i det nar jag borjar att jag inte har en tanke pa klockan. Skall snart byta om och dra och hamta danielle fran skolan for att sedan ha traning med coach.

Ikvall blir det nog middag ute med tjejerna, ar ju Alenas sista helg har i Sarasota pa Torsdag flyttar hon till NYC. Gud vad jag kommer sakna henne min, lite sorgligt man har ju kommit sa nara varandra. Men jag far ju iallafall se henne nar jag aker upp till NY under min resemanad, tur de!!

Imorrn bitti har danielle sin sista seriematch och efter det vet jag inte vad jag skall hitta pa under helgen, tar de som de kommer!

Alena
kommer sakna denna galningen!

I'm cooked

Kom precis hem fran traning med coach P, and I'm cooked. Men det ar precis som de ska, lektimmarna ar over och nu kor vi pa stenhart! Gott arre.

Skall forsoka bestamma mig for nagra attans sommarklasser som jag kan ta sa att jag far ihop alla mina timmar, men jag kanner mig sa HIMLA omotiverad for att ta trakiga klasser..menmen A man's got to do, what a man's got to do, sa det ar bara a se till att fa det overstokad med.

Danielle har fotbollstraning ikvaall, sa jag kanske drar och spelar lite teniis med Franzi medans jag vantar, we'll see.


sunday funday

Igar For vi till Lido Beach for sol och bad! Sedan kom Ivan och Vlad, deras boss har precis kopt en ny Jet Ski som vi fick aka pa och saatan vad kul det var! Det var stora vagor och fort gick jetskin kan jag lova jaklar vad vi flog, trodde att jag skulle kora sondern ibland men det gick finfint och Ivan fick sig en rejal aktur da han fick sitta pa bak nar jag korde. Efterat akte vi till Paneras och at middag innan vi for hem och gjorde oss redo for kvallen.

Beach Club drog vi till och rockade forst loss till livebandet och sedan intog vi dansgolvet och dansade oss svettiga natten lang. helskon kvall, Fem av Fem Toasters!




Idag drog vi Siesta Key, motte upp Jr och hans baseball polare. Slappade i solen och spelade lite volleyboll, skon dag! Nu skall jag snart hoppa ner i sangen och vila upp mig infor en ny harlig vecka!

water for elephants

God morgon! Sitter med kaffekoppen i handen och skall snart packa min kappsack och bege mig till Lido Beach for en dag pa stranden. Skall ivag och se om jag kan fa tag pa en ny bikini forst da mina andra inte sitter nagot bra langre. Ikvall blir det Beach CLub med Alenaa, yeaap alenas sista riktiga helg har innan hon flyttar till NY sa vi far passa pa medans hon ar har.

Igar var forovrigt jag och Franzi ivag och spelade Tennis, var ett tag sen jag spelade nu sa det gick inge vidare. Men vi fann en ny tennisplan bara 10 minuter ifran dar Danielle har fotbollstraningar sa nu skall vi dit och trana framover:) Sedan gick vi som vanligt pa bio Water for elephants och jag maste saga att det var nog en av de battre filmerna jag sett pa lange!

Foresten, Grattis Broder pa 24 ars dagen!


Happy Easter

Fredag idag och ingen skola for danielle sa vi hade traning med coach p kl 8, brande gott i alla muskler nar vi var fardiga, skont!

Nu har jag precis duschat och skall ta med mig danielle till kopcentret for att inhandla nya traningsskor till henne. Sen skall vi hem och steka pa terassen,  gott vader idag:)
Har itne planerat nagot sarskilt infor helgen annu, inge paskfirande eller paskmat formodligen men de blir nog mycket beach hang skulle jag tro och det ar ju inga fel de heller!  

Ha en fin dag allesamman de ska ja ha !


har ar alla au pairer fran forra au pair motet
fr. vanster: Jelena, Jag, Franzi, Verena, Angela, Avia och Alena sittandes.

April 18

Tankte dra en liten snabbgenomgang fran helgen,

Fredag kvall gick vi ut och at pa en Tysk restaurang har i Sarasota, tysk hemmalagad mat satt gott i kistan. Efterat drog vi och lirade lite rock- bowling med nagra grabbar fran Ryssland, det var kul. Nar vi spelat oss trotta akte jag och Franzi hem till Alena for att fa 4 timmars somn innan vi skulle upp vid 5 for att kora Alena till flygplatsen i Tampa!
 Alena


Val framme pa flygplatsen kakade vi frukost innan vi vinkade av alena och for sedan tillbaks hem till Franzi och la oss igen.
Sedan gick vi till Marie Selbys Botanical Garden, strosade runt och doftade pa blommorna, hade teprovning och myste oss.
Nar vi var fardiga dar var klockan bara 1 sa vi bestamde oss for att dra till siesta och steka pa beachen, 27 HARLIGA grader ar det i vattnen, det mina vanner ar underbart! 
me at marie selbyFranzi and me at MS

Sondagen spenderade vi hela dagen vid Anna-Maria Island, vi tog oss ut till en mindre strand dar det inte var sa mycket folk. Dar lag vi och gottade oss i solen, med farska frukter och bar hela dagen lang.
jag & Franzi


I'm back

Okej sa efter att ha sovit och varit totalt passiv i 4 dygn ar min forkylning nu mycket battre. Nu ar det bara halsen som retas lite, men jag ar mycket piggare och inge huvudvark eller ont i oronen.

Har inga storslagna planer for helgen utan hade mer tankt fokusera pa att bli helt frisk, skall kora Alena till flygplatsen i Tampa inatt vid 4-5 tiden, jackpott. Tror jag skall dra med mig Franzi sa jag far lite sallskap pa vagen tillbaka. Kanske skall aka till Anna-Maria island pa sondag, mysdag vid beachen kanns som att det skulle sitta fint nu.

Nu skall jag ga ut i solen och ta en lugn promenix i solen :)

Club Prana

 Kvallen i Tampa var kjempe greit, jag ar inge bakis alls bara lite trott sweeeet!


jag och svenska josefine

Franzi, Angela, Josefine, jag & Verena pa hotellet

Ikvall skall det lagas massa kottbullar infor varat au pair mote imorgon dar alla skall laga en matratt fran deras hemland, skall aven baka fodelsedagstartor och bjuda pa hade jag tankt.
Nu skall jag lagga mig i sangen och kolla pa en film. //


Girls Night Out


Fredag morgon - check
Loning - check
frukost - check
Kaffe - check
Solen skiner - check
Humoret pa Topp - Check!!



Trots att jag sitter och kampar med skattedeklarationen och inte riktigt vet vad jag sysslar med kan jag inte lata bli att flina. Har den dar pirriga harliga kanslan i magen nar allt bara kanns bra. Kanske beror det pa att jag och tjejerna drar till Tampa for en Girls Night Out ikvall, Jag tippar pa en kanonkvall.

Vantar pa att D skall bli fardig med ett skolprojekt sa att jag kan kora henne till skolan, sedan skall jag utratta lite diverse arenden infor kvallen.
Efterat blir det nog en tur ner till beachen for ett dopp i havet, kanner ett stort sug efter att bada. Sen har vi traning med coach P innan det ar dags att plocka upp tjejerna och fara till Tampa och Ybor City!



(bild fran nar vi var i Ybor City vid Halloween, vilket var en otroligt lyckad kvall)

Happy My Birthday

Sa igar blev jag officiellt vuxen aven i staterna, 21 bast ar jag nu minsann Tokigt. Gick ut och at middag samt tog oss en drink pa kvallen, tjejerna kom in med 21 heliumballonger och hela restaurangen sjong for mig..jag blev lite generad, men glad. Imorgon skall vi aka till Tampa och Fira bade mig och Franzi pa riktigt, sa da vankas det tjejkvall & det ser jag verkligen fram emot.

Glatt fodelsedagsbarn



~ Jag tande ett ljus for dig idag moppe ~

worst night ever

Inatt hade jag den varsta natten pa lange, det var skitvarmt i mitt rum,  hade huvudvark och jag var illamaende och trodde att jag skulle spy hela tiden, fick ligga raklang med 3 kuddar for att  halla huvudet hogt. Var sjukt trott nar klockan pep 05.55 men det vara bara att stiga upp gora frukost och kora D till skolan. Sedan var det raka vagen hem till sagnen som gallde, vaknade precis igen och har nu lyckats fatt i mig lite frukost pa sangen.

Det ar Varldens Askovader ute, regnet star som spon i backen och det blixtrar och dundrar som aldrig forr...strommen kommer och gar, ja nu ar jag inte sa kaxig om jag skall vara arlig.

Nej idag tanker jag ligga kvar i sangen tills jag maste ga upp, hoppas pa att jag snart kommer ma battre sa att jag far energi till att gora nagot kul.


Back to Reality!

Da var familjen tillbaks hemma pa svensk mark, och jag gar tillbaks till mitt inte allt for harda Jobb!
Har varit mycket trevligt att ha dem har pa besok, Vi har b la hunnit med en NHL- match, hyrt Vattenskotrar, varit till Anna-Maria Island, spelat minigolf, solat, badat och shoppat har i sarasota. Sedan tog vi oss en tripp ner till Miami, badade vid south beach for vidare till Key Largo & tog en tur med en glasbotten bat dar vi fick spana in undervattenslivet, vilket var lite kul. Sedan fortsatte turen ner till mitt underbara Key West, gud vad jag alskar detta stalle..fast da ligger det ju pa varldens ande ocksa! Nar vi utforskat fardigt dar drog vi upp till Orlando. Gick pa Universals - Island of adventure, shoppade och myste och madde gott.

Overall sa hoppas jag att de hade det lika trevligt som jag!

Idag borjade jag och Danielle med ett traningspass kl 07.00!! jajjamensan, ingen skola for tjejen idag sa da hade vi tranings session med coach P, men det bestod mest av stretching da danielle har 2 matcher i helgen.
Sedan var det hem och ata lite mellis och sedan ivag till gymmet for att svettas lite efter alla dessa "semester maltider" man smallt i sig senaste dagarna.

Nu har jag precis varit ivag och testat akupunktur for forsta gangen, det var annorlunda och ratt interessant..skall nog testa att ga nagra ganger och se hur de kanns.


mer Bilder lagger jag upp en annan dag)

RSS 2.0