memorial day weekend

Lordagskvallen borjade jag med Steve och selfo, deras kompis hade fodelsedagskalas sa sa det var bbq och UFC fight pa teven, massa fruitpunch, beer and beerpong som jag forvorigt suger pa. Vi styrde efter det mot The village och dansade loss under sista timmen inne pa Beach Club som var fullPackat!


Sondagen var beachday hela dan, pa kvallen drog vi pa bio och kollade The hangover part II, roligaste filmen ever! Och eftersom det igar (mandag) var memorial day har var det ju annu en ledig dag for min del sa vi korde beachen dar med. Hela helgen har kants som att jag varit ivag pa semester, det ar ju verkligen en Semesterort jag bor pa. Siesta Key ar nu rankat som the nr 1 beach in the US! och att knalla runt i the village med barerna och skon livemusik far mig alltid att tro att jag ar pa semester, man har det inte sa dumt anda.


Siesta Key, sarasota.


saturday

Tampa fick se sig besegrade 0-1 mot boston igarkvall, trakigt. Efter matchen drog jag och Verena till the Beach Club och dansade loss och hamnade inte hemma i sangen forens 5. Trott har jag varit idag, det far jag lov att saga. Men jag och Danielle var anda med Coach Paul till Venice dar Danielle skulle fa ihop lite voulonteerhours, sa vi haller pa att roja/ stada och fixa iordning infor en friidrottstavling. Plocka ogras i STEKande sol var svettigt varre.

Nu sitter jag och vantar pa Steve och Selfo, vi skall hem till nagon polare till dem och kolla UFC fight!


power walk 5.00am

Imorse vaknade jag 5.00am klarvaken, jaha tankte jag, lika bra att snora pa sig gympadojjorna och dra ut pa en PW. och nej jag har inte blivit galen, men jag somnade kl8 igarkvall sa jag fick mig en redig dos somn.
Nu har jag precis avnjutit en god frukost, grot & agg, battre blir de inte.



Fredag idag, sikken skon kansla. Skall bara plocka upp Danielle fran skolan vid 2 sen ar jag OFF for helgen, sweet. Skall nog forsoka jobba lite pa brannan idag, sen ikvall blir det hockey. Game 7 mellan Tampa - boston kvallens vinnare spelar Stanley Cup finalen. Hoppas ju sjalvklart att Lightnings tar hem segern!

I'm not dead

Nu har det inte varit nagon aktivitet pa bloggen alls den senaste tiden och det ar helt enkelt for att jag inte haft nagot internet senaste veckorna, men nu funkar det igen!

Det har inte hant nagot sarskilt senaste tiden utan allt har mest flytit pa i vanligt takt, traning, praktik, sol, bad & party.
Jag har nu passerat 9 manaders dagen och har nu endast 3 manader kvar innan jag beger mig ut pa resande fot, och sooom jag langtar.

me and franzi in Tampa
Jag & Franz i Tampa,


Ikvall skall jag hem till Ross och kolla Hockeyn.. boston leder 3-2 i matcher mot Tampa, spannande varre.
Lovar ocksa att jag skall se till att halla er uppdaterade om vad som skjer framover:)


Yoga Class

Igar var jag pa min forsta Yoga lektion, var aven en hel del andningsovningar och aven valdigt lang meditation. Det var endast jag och tva gamla damer som deltog i klassen, och jag kan nu konstatera att det dar med meditation ar inte min favorit syssla minsann.
 Efterat hade vi traning med coach P, och D hade glomt ringa dagen innan & fyfarao fick vi for de! Vi kor valdigt mycket squats, utfallssteg och diverse annan benstyrka och en av coachs favoriter "stolen". Att sitta i 90 grader, i en evighet..det var ren smarta och jag trodde nastan aatt jag skulle grata lite haha..men det var skont nar det var over.
Igarkvall var jag och Franzi pa bio, Something Borrowed en riktig tjejfilm, men bra var den.

Idag tog jag mig sovmorgon och sedan gick jag upp och at en redig frukost innan jag drog till gymmet for att simma lite, efterat var kroppen mor och go.
Nu har det precis dragit igan ett ovader utanfor, blaser valdigt, regnar lite och askar gor det ocksa..sa jag sitter inne och myser mig vid teven. Ikvall blir det ut pa middag och sedan troligtvis utgang, skall bli skoojj!

Ha en fin dag allesammans.

goa Franzi!
Franzi och jag skall ut med tjejerna ikvall, roligt skall det bli!


craazy people

Morsning, har inte skrivit har pa lange det markte jag det..men iallafall sa har jag varit ensam med danielle en vecka nu vilket har varit skont, allting rullar pa som vanligt.

Jag skall kora danielle till skolan nu och sedan skall jag aka och hamta upp en van som maste till doktorn for att ev. akutopereras idag, stackarn. Sa langt borta fran familjen, och har precis varit med om en vadligt drastisk helg med diverse valdigt sjuka grejer som hant i hennes vardfamilj. Jag trodde jag hade en galen familj...men har snackar vi sjuukt! Sa igarkvall ryckte jag in och for och hamtade upp henne fran hennes hostmoms hus, vidare till hennes hostdad sa att hon kunde hamta upp alla sina grejer och nu bor hon tillfalligt hos var LLC tills hon far en flight hem. Galet folk finns det gott om, det far jag lov att saga.

Have a nice day!


Pouring rain and thunderstorms

Javlar vad regnet vraker ner utanfor, kanns som att hela huset skall rasa in och for att inte tala om askan som smaller hogt som tusan! Usch, ensam hemma ar jag ocksa..men snart skall jag aka och hamta upp danielle och da skall vi ut och trana!! Blir traning under tak, om det ens blir nagon traning kan ju inte pasta att jag ar valdigt sugen idag.

Nu sitter snart alena pa planet till NY, jag saknar henne redan, men vi ses ju snart igen.

Ikvall skall jag och Brad pa bio, fast 5 kommer bli najs.


Och har kommer lite bilder fran onsdagskvallen nar vi var och kolla tampa lightnings vs washington capitals, 5-3 vann dom med vilket ocksa innebar 4-0 i matcher, gytt!.. fullsatt och vilket tryck pa laktarn verkligen en skon upplevelse.





Love Bugs

Lordagskvallen var fantastiskt trevlig, borjade med grillning vid city island! Sedan hamnade vi pa Gilligans i the village. Himla rolig kvall som ALLTID med dessa galna tjejer. 

 


alena styr grillatganget

Pa sondagsmorgonen hade vi au pair mote aka poolparty. Slappade ett tag vid poolen innan vi akte hem och sov nagra timmar. Pa sondagskvallen drog jag ner till stranden for att kolla drumcirceln med trevligt sallskap. Vi kollade solnedgangen och nar trummorna slutade spela var det fortfarande folk kvar och spelade gitarr och sjong sa himla mysigt!!

Idag korde jag danielle till skolan sedan for jag ivag och tvatta bilen IGEN, javla bug season..Det ar Lovebugs overallt, det ar som snoflingor i luften, aldrig sett nagot liknande..men de skall tydligen inte stanna sa lange sa jag far vel overleva.

nu skall jag hoppa i sang och imorgon ar det tillbaks till praktiken, yey skall bli kul!

RSS 2.0