Ikvall kommer min fina Familj



Nu sitter familjen pa flyget med slut destination Tampa.Som vad jag langtar, skall bli sa himla kul. Skall hamta upp dom vid Tampas flygplats ikvall vid 10. Sedan foljer jag med dom till deras lagenhet och overnattar dar.
Sedan vantar 8 dagars turistande i Sarasota, sen pa lordagen aker vi mot Miami, sedan vidare till Orlando!
Jag ser verkligen fram emot lite semester haha, inte for att jag har jobbat nagot de senaste 2 veckorna men det ar alltid trevligt att aka bort ett tag.

Nu skall jag trana, stada, forbereda lite papper och grejer till familjen. Senare ikvall ar det au pair mote innan jag aker mot flyget.


Vi ses i himmelen Morfar ♥


superkocken

Idag var jag antligen tillbaks pa praktiken igen, skont att ha nagot att gora!
Var dar nagra timmar innan det var dags att fara hem och styra lunch, och jag maste nog saga att jag lyckades med VARLDENS godaste lax idag. Grillad den i ugnen och jag har da aldrig atit sa goden lax forut.

Sedan var jag ute och korde lite barfota sprinter pa stranden, gott mos.
Skall gora mig lite kak snart och ska sedan ivag och mota en Svensk Tjej som ar au pair i Nya Zeeland. Hon ar pa semester med sin vardfamilj har i sarasota & jag maste saga att det skall bli roligt med lite svennetid.


Tisdag


Ledig idag igen da Danielle fortfarande ar sjuk, gick upp tidigt imorse fixade god frukost sedan gick jag tillbaks och la mig i nagra timmar. Nar jag vaknade upp begav jag mig till beachen, men orkade bara ligga 1,5 h innan jag blev galet rastlos sa jag gick hem och pysslade med min scrapbook istallet.
Beachen idag




Nu nar jag antligen kan borja loptrana igen utan att det smartar eller gor ont nagonstans sa ha rjag bestamt mig for att jag skall forsoka vanja mig till att trana i varmen, sa att jag skall klara av  nu nar det snart kommer bli riktigt varmt har.  Sa bade igar och Idag tog jag mig ut i solen mitt pa dagen och avverkade ett rejalt loppass, svettig som en gris nar jag kom hem, gott arre.
Annars ar jag lite rastlos om dagarna nu nar jag inte jobbar alls. Fast det beror nog ocksa litegrann pa att min fina familj kommer hit pa fredag!! Ofattbart Kul skall det bli, tiden gar sa sakta nu och jag langtar ihjal mig.



Nu skall jag badda mina skavsarsfotter i vinager & salt innan det ar dags att hoppa i sang.


Florida Hiking

Da var det mandag igen jakligt segt att ga upp imorse nar klockan pep 05.45 men jag slet mig upp och hoppade in i duschen for att vakna till. Gar ner i koket, kokar agg och forbereder frukosten, Danielle sov fortfaranade sa jag gick for att vacka henne och jaha Danielle ar sjuk, igen!! vilket betyder att jag hade kunnat sova vidare...men nu fick jag istallet tillfalle att stada mitt rum, rensade garderoben och har precis slangt i en tvatt.

Igar var vi till Mayakka pa lite "florida Hiking" packade ryggsacken med lite pickinick och gav oss ut for att vandra lite i den skona solen. Ganska trakig natur men det ar anda skont att ga ut och fa frisk luft och prata skit med mina glada Tjejer.

Nu skall jag aka och hamta upp lite bilder som jag bestallt och borja med min scrap book for mitt ar har i Usa, skall bli kul med lite pyssel.
Senare skall jag forhoppningsvis spela lite tennis, skont att ha hela dagen att bara gora vad man kanner for:)


Ormjavel.

Redan fredag idag och en veckas spring break har snart passerat! Har varit en skon vecka med ypperligt lite jobb, fint are! Tjejerna och jag har borjat spela tennis i princip varje dag och idag har jag till och med fatt mig en riktig tennis tranare, grym som jag ar! Sa imorgon har jag min forsta lektion kl 1, ballt.

Annars idag var jag med om nagot valdigt otackt!!!
Knallade fran gymmet ut till tennisplanrna dar jag skulle mota upp Alena, ratt som det ar ligger det en Ormjavel mitt framfor fotterna pa mig, kolsvart och lang som fan.
Hoppade till och vande pa klacken, sedan borjade jag storgrina och kunde nastan itne andas..fick ga och satta mig i bilen for att forsoka samla mig, kandes som att jag skulle svimma. javla orm, jag hatar dig.
 
Nu har jag precis kommit hem fran Bio, Red Riding Hood sag vi, men den var mest knepig och inte alls vad jag hade forvantat mig.


Springtraining

Igarkvall var foljde jag med Joey och nagra av hans polare pa baseball, The Orioles har sin spring training arena har i sarasota och igarkvall gastade Yankees. Det var oavgjort och slutresultatet var 0-0, inte sa spannande. Dock fick jag se Cameron Diaz pa plats, vilket var lite haftigt maste jag saga!


Imorse var det traning med coach p. 8.00, focus benstyrka- och tro mig mina ben brande rejalt. Men skont var det iallafall, nu har jag precis kakat lite mellis och skall forsoka fa tag pa Joey vi skall aka till Mayakka for lite hiking i det fina fina vadret.

Weekend In Dunedin

I fredags eftermiddag for jag, D och en annan tjej fran hennes fotbollslag ivag till Dunedin dar det under helgen skulle spelas fotbollsturnering. Tjejerna gjorde bra ifran sig och vann en match och spelade en oavgjord under lordagen. Efter matcherna drog vi oss tillbaka till hotellet, dushade och for sedan ivag till The International Mall i Tampa, shoppade lite och kakade god middag innan vi for tillbaka till hotellet for av koppla av i jacuzzin innan det var dags att krypa till kojs.
Sondagens Match vann dom ocksa sa dom gick vidare i turneringen och far spela igen om nagra veckor, kul kul.

Nar jag kom tillbaka till Sarasota igar(sondag) hamtade jag upp Alena och vi drog och spelade Tennis, Roligt! svart ar det fasen men, Practise Makes Perfect. Sedan kopte vi sallad&soppa fran Paneras och satte oss pa uteserveringen och gottade oss i kvallssolen.

Nu ar det mandag och forsta dagen pa Spring Break, sa D har ingen skola denna vecka. Skall strax bege mig till gymmet for ett svettigt spinnpass, sedan far vi se vad dagen har att erbjuda!

 


Sunset at Siesta Key

Haft annu en stralande dag pa praktiken idag, nu ar det 1,5 veckor kvar innan jag far ga dit igen da MrMattes skall pa semester, Men det far vel ga. 
Har precis atit middag med D nu, Potatismos och panerad Torskfile.. det var grejer det minsann!
Skall jag alldeles strax kila ner till Stranden och kolla solnedgangen, min van Joey har aven lovat att han skall bjuda mig pa svensk Ol. haha, ja en kall ol far man vel inte tacka nej till en dag som denna.

har har ni lite fler bilder fran BahamasCruisen



Sikken Helg!

Fredag eftermiddag begav vi ju oss mot Ft Laderdale dar vi spenderade natten pa Hotell.
Lordag morgon steg vi upp 5.30am for att befinna oss pa baten vid 7 slaget. Pa Baten hade vi frukostbuffe, Middagsbuffe plus fri bar hela dagen. Det var himla skon stamning pa baten och vadret kunde inte varit battre.
Firandet av vara 2 fodelsedagsbarn gick galant och presenterna blev succe: syrgasmask, kapp, glasogon, rullator mm gick hem hos vara seniorer:) Trippen var sa jakla rolig men det enda trakiga var att det var valdigt lite tid pa Bahamas, men jag fick simma och ata god mat sa jag ar nojd anda for i det stora hela var det Hur bra som helst!



Sondag drog vi till Hollywood och besokte Dania Beach, tog en promenad pa boardwalken innan det var dags for middag hemma hos Ross Morforaldrar, sa himla mysiga manniskor som bjod oss alla pa massa god mat.
Efterat bestamde vi oss for att ga pa Horseracing, vilket var forsta gangen for min del och det var kul faktiskt. Vi vann dock inget vilket jag inte ar forvanad over da jag minsann aldrig lyckas vinna nagot. Nar vi sett nagra lopp packade vi ihop och begav oss hemat mot Sarasota igen och denna helg var over, det var skont att komma ivag lite och fa se och uppleva lite nytt nu ar jag fulladdad med energi igen!!
Boardwalk

Franzi har de flesta bilderna sa mer bilder kommer nar jag fatt dom av henne.

Idag ar det Mandag vilket innebad dags att atervanda till praktiken igen, fick hjalpa till ganska mycket idag och jag gjorde bra ifran mig sa det var kul att hora! Sedan hade vi traning med Coach P. och nu har vi precis kommit hem fran Danielles fotbollstraning och det ar alldeles strax laggdax.


RSS 2.0