I'm burned

Igar (Lordag) drog jag Franzi och Alena downtown for att besoka Fresh Market. De har massor av farska frukter&bar, hembakat och hemtillverkad konst mm. Strosade runt ett tag och myste oss innan jag skulle hamta upp danielle och ta henne pa traning.
Pa kvallen motte jag och Franzi upp Lydia och en ny au pair tjej for att kolla bio, No strings attached typiskt tjejfilm och ja den var helt okej! Sedan foljde franzi med mig hem for att spendera natten har.

Idag har vi hangt pa beachen heeela dagen, spelade volleyboll 5 timmar i strack med massa nytt roligt folk.
Det var en riktigt bra dag! Det var inte sarskilt varmt men solen visade sig vara starkare an vad vi trodde for vi fick alla en skon solbranna att dela sang med inatt! Typiskt.
franzi och jag
danielle
Lite bilder fran dagens Beachhang! Nu skall jag ove lite spanska innan jag tar kvallen.//


Fridays

Kare Fredag!
Borjade med ett traningspass imorse som gjorde mig dodstrott, for hem duschade och tog en nap.
Sedan Drog jag och Ross ivag och hamtade lunch fran Paneras, Sedan bankade vi oss i soffan hemma hos familjen Revill for att kolla Handbollen, Sverige - Frankrike. Tuvarr slutade det ju med forlust, men det var vel inte helt oforvantat.

Sedan hamtade jag upp Danielle och hennes lilla kompis fran skolan och lagade sedan middag till dem, redig svensk husmanskost - Kottbullar, potatismos, lingonsylt, broccoli och brunsas saklart!
Nu har jag precis kort ivag dem till ett high school har dar dom skall spana in grabbar som spelar basket ikvall! Jag bara alskar att sitta och lyssna pa danielle nar hon pratar med sina kompisar for ALLTING handlar om Killar saklart. - OMG he is soo HOT! and do you know about "justin" he is totally sexy, and he is awesome at soccer..so Hot. You know Andrew from IB I totally made eyecontact with him today!!! Ja vad vore vel High School om man inte fick lov att ha en foralskelse i varenda kille i hela skolan.

Nu skall jag Pysa ivag och mota upp Alena, vi skall till en Irish Pub och kaka middag och kolla liveband. Har ingen aning om vad for stalle det ar men skall bli najs att fa lite kvalitetstid med god mat och prat.

Jag ikvall


///






slappisdag

Idag tror jag hela Sarasota har varit trotta och slitna, varenda manniska jag talat med har varit trotta och detta inklusive mig och Danielle. Gardagens askvader sog energin ur alla tanker jag!
Men fick iallafall tva pass pa gymmet avklarade och nu har jag precis tagit mig ett avkopplande bad i jacuzzin, vardagslyx. Skall alldeles strax ner och gora lite middag nu tankte jag, ar utsvulten!

Annars idag fick jag inte mycket gjort, inte for att jag hade nagot sarskilt att gora iofs men anda en slappisdag.
Imorgon har jag inte nagra storslagna planer heller for den delen, hander inte sa mycket har for tillfallet men nar vadret ar kasst sa blir man inte sa sugen pa att gora varst mycket.

Nej nu ma jeg ga ner och styra mat innan jag svalter, hejsvejs.

Survival Spanish

Daligt med uppdatering fran helgen men Fredagskvallen/Natten var galet rolig, god mat, gott vin och Fint sallskap det gor kvallen det!
har har vi masterkocken sjalv!
(Masterkocken sjalv, efter att ha fixat grillspett i timmar var det antligen dags att slanga dom pa grillen)

Lordagen bestod till storre delen av vila, hade nagra timmars somn att ta ikapp fran fredagen, men nar jag tillslut lyckades rycka upp mig fran sangen drog jag Ross och Franzi ut och kakade pa en restaurang och sedan bestamde vi oss for att ga och kolla Hundrace - Greyhound. Vilket faktistk var valdigt roande och det mest fascinerande var alla olika typer av folk som var dar, jag har da aldrig sett nagot liknande. Dock lyckades vi inte spika nagon vinst, vi hade inte det ratta knycket men det var helt klart en annorlunda upplevelse.
Franzi & Jag
(Har ar Franzi och jag pa hundracing)

pa Sondagen lyckades jag ta mig upp ur sangen i mansklig tid och dra ivag till gymmet nagon timma i hopp om att aterfa energin, men ack nar jag kom hem fastnade jag i soffan tillsammans med Danielle och vi korde Filmrace hela dagen och kvallen.

Men nu ar det tisdag och jag ar tillbaks till mitt vanliga jag! Borjade min spanska klass idag, Survival Spanish 1 det var lite svarare an vad jag hade vantat mig da jag av nagon konstig anledning, kranglar till det och oversatter allt fran engelska till svenska och sen svensk-engelska till spanska. ovh vice verca, men ska se till lasa ikapp och fa ordning pa det hela. Det var i stort sett mest "aldre damer och herrar" men sen var det minsann en sot liten gutt ocksa i mer passande alder, gott me lite roligt sallskap i klassen.hehe!

Nu skall jag snart aka och hamta Danielle fran Skolan och sedan skall jag ivag och svettas pa gymmet!
Adios!


Thunderstorm!!

Imorse vaknade jag av att huset skakade till i takt till ett rejalt brak! Det regnade som bara fan och smallde rejalt utanfor. Fort gick de a flyga ur sangen kan jag lova, usch..det gar inte att jamfora ovadret har med askan vi har hemma i sverige, nej ska det va sa ska det! Tycker minsann att det ar lite obehagligt, nastan sa att jag overvagde att ga ut och satta mig i bilen..men da skulle dom nog verkligen borja undra vad det ar for allvarligt fel pa mig.

Har varit och gymmat, stadat mitt rum och haller nu pa att tvatta lite lortiga paltor.
Dagens planer lyder:
- Luncha med Selfo
- Hamta ungen fran skolan
- Traning med coach P
- Duscha / Mata ungen
Sist men inte minst, dagens hojdpunkt
- Grillning, Jacuzzi och Vin hemma hos Alena

behover jag ens namna hur efterlangtad den sista punken ar?
Jag skall styra Svensk grillmat hade jag tankt, det ar ju faktiskt sa att om man gor maten sjalv sa vet man ju garanterat att det kommer bli grymt gott. Jora det galler att tankta till ibland;)

 


Sommartider hejhej!

Da var dagens andra traningspass avklarat, har sa sjukt mycket energi sa det ar inte sant! Men det ar ju harligt forstass, ja gillert! Skall slanga ihop lite mat och sen blir det ivag pa bio. Var pa bio igarkvall ocksa da Brad och jag hade tankt ga och bowla men upptackte nar vi kom till bowlinghallen att vi skulle fa vanta i timmar pa en bana sa vi drog en movie istallet, the green hornet sag vi igar och den var ratt rolig faktiskt. Ikvall blir det True Grit.

Idag har vi haft en toppendag har i paradiset det har varit riktigt varmt och skont och jag tror minsann att min kropp har stallt in sig pa sommartid nu, for jag gar runt med den dar harliga forsommar kanslan hela tiden, nar man vet att det snart ar dags for forsta grillningen, forsta doppet och att fa sitta ute i solen och ata jordgubbar med mjolk till frukost,  Mums!


volleyvollevolley

Igarkvall for tjejerna och jag ivag pa lite bowling och efter det drog vi till Geckos och tog oss en varsin ol och satt och pratade lite skit ett tag innan det var laggdags.

Idag Har jag och Franzi spenderat dagen pa stranden, stralande sol och riktigt varmt var det idag. Vi spelade volleyboll tills svetten drop och krafterna var total slut, men tankt vilken rolig & skon dag det var.
Nar jag ligger dar pa stranden(inte vilken strand som helst utan usa's topp 2 rankade strand) och svettas i mitten av januari sa tanker jag liksom pa er dar hemma, dar ni pulsar med tackjacka, tackbyxor, boots och vantar i massor av sno och har ligger jag i bikini och njuter sa mycket jag bara kan...



....Namnde jag att jag alskar mitt liv?

Fredag 14 jan

Idag for jag ivag till SCTI, skolan dar jag tankt ta min engelskakurs for att fa mina 72 collegetimmar som jag maste ha innan mitt ar avslutas. Pratar med tanten i receptionen och nar jag sager att jag ar dar for att registrera mig for att ta en engelska kurs for folk som har ett annat sprak som modersmal.
da kollar hon fragande pa mig och sager - Men du pratar ju redan engelska?
Sa jag forklara det hela om min situation och forsoker snallt be att fa skriva in mig men ICKE, jag pratade tydligen for bra engelska, hon tillat mig inte att registrera mig for kursen. Sa nu har jag lite panik och maste pa nagot vis losa detta dilemma..forhppningsvis kan jag komma upp med nagon losning under helgen! 

Nar Danielle hade traning med Coach Paul idag traffade jag Kyle igen, han ar med i OS-utatgningen for Bob-valtranad och trevlig kille. Paul bad mig att stretcha hans hamstrings, haha garna for mig!

Annars idag har det inte hant sa mycket, en lugn och skon fredag och imorgon har Danielle Fotbollsmatch sa da skall jag ivag och kolla tankte jag. Har inte orkar kolla de senaste matcherna da det varit sa kallt om kvallarna!!
Sen hittar jag nog pa nagot roligt tillsammans med tjejerna, om vadret tillater blir det nog beachen och volleyboll som galler! Vi maste ju ligga i och trana mycket nu sa att vi kan spoa skiten ur alla snygga beach-dudes nar strandsesongen kommer igang!

Nu skall jag ga ner och ge Danielle lite massage och i gengald ger hon mig massage tillbaks, harligt harligt!


I'm Awesome

Aloha! 

Har fatt kanonbra kritik pa praktiken bade igar och idag, har i stort sett haft egna patienser som jag stretchat/ gjort styrkeovningar med, dock med hjalp fran MrMattes. Han tycker att jag gor ett stralande jobb med tanke pa den korta tid som jag varit dar, att jag gor jobbet med hjartat och att han tror jag kommer bli en riktigt duktig therapeft i framtiden. Det kanns stort for mig att mannen som i princip gjort mest studier om manniskokroppen och jobbat med alla tankbara kanda atleter faktiskt tycket att jag ar duktig

jag
Stolt tjej


beachvolley

Imorse pep alarmet kvart i tio da gick upp och kokade agg, havregrynsgrot och kaffe, allt man behover for en riktigt bra start pap dagen! Sedan korte jag Danielle pa traning, hon har borjar trana med en annan tranare nu, han ar nagot X-proff i grekland om jag inte missforstatt det hela. Och troligtvis blir det vel mycket tekniktraning med honom nu framover..och tja det aterstar vel att se om det leder nagonvart!

Sedan for jag, Franzi & Alena till Mayakka och tankte dar hyra kajak igen med forhoppningar om mer vatten i floden sa att vi denna gangen kunde fa paddla med alla alligatorer! Men tji fick vi & denna gangen var det inte vattnet utan Vinden som blaste for hart, folk hade tydligen fastnat med sina kajaker ute i sjon och det lat inte sarskilt lockande tyckte vi. Sa vi tog en liten promenix, grilllade lite och sedan drog vi tillbaks till Siesta for att lira lite beachvolleyboll med nagra grabbar fran Alenas klass och pa kopet fick vi aven se solnedgangen, det ar sana stunder som far mig att inse hur mycket jag verkligen njuter av mitt liv!
me and alena on siesta key

Kvallen avslutades med Bio, Little Fockers, Rolig film!
Nu ar jag hemma och trott som en gammal karring, ska bli gott a fa sova ut riktigt imorgon utan alarm som piper 06.00.


weekend

Fredag idag, gud va harligt! Jag ar pa toppenhumor och ar ledig hela dagen, fantastiskt.
Igar var vi pa au pair mote, traffade alla tjejer och sedan drog vi pa bio The Black Swan och den var valdigt bra.

Imorse forsov jag mig och vaknade 10 min innan jag skall kora danielle till skolan men ar man snabb som blixten sa ar det ju inga problem att slanga pa sig klader och styra frukost & massack till ungen. Sedan drog jag till gymmet och korde ett hart pass sa nu kanner jag mig slo och go. Skall snart ta och svira om till bikini och ga ner till Stranden faktiskt, det ar inte jattevarm men jag ar sa himla sugen pa att ligga lite i solen sa det far ga.

Har inga sarskilda planer for helgen det ar skont att bara ta dagarna som de kommer, men jag funderar dock pa att investera i ett par Inlines.Var sa jakla langesen jag akte inlines och igar blev jag jattesugen pa att aka och har ar det ju asfalt overallt sa det passar alldeses utmarkt!!

iallafall nu ska jag ga ner till stranden, trevlig helg allesammans!


I WAS IN MIAMI BITCH!

Da var jag tillbaks hemma till verkligheten, hel och levande!
Veckan i Miami var det basta pa riktigt lange manga fina, galna minnen.

Dag 1
Vi borjade resan med att besoka Everglades vilket ar i stort sett ett gigantiskt trask i sodra delen av Florida, dar gjorde vi en Airbat-tur & fick aven se en Vildmarksshow. Det var kul att fa uppleva det eftersom det ar sa kant i florida, fick se lite ljurliv  bl a - faglar och alligatorer.

varan kara hyrbil!alligatorn Jumper

Sedan tog vi varan PT cruiser och for vidare mot huvudmalet MIAMI, vi checkade in pa varat hotell pa South Beach och sedan plockade upp Irena som flugit in fran DC pa flygplatsen.

Dag 2
Vi bestamde oss for att ta chansen att kora ner till Key West som ligger allra langs soderut i Usa och ar enbart 90 miles ifran Cuba. Bilfarden dit var mycket lang och p ga tung traffik tog resan nagra timmar extra. Men nar vi val kom fram sa gjorde det ingenting for det var hur mysigt som helst. Vi kollade solnedgangen, gick runt och myste oss pa gatorna bland alla fina byggnader och mysiga barer. Det var synd dock att vi stannade over natten, jag hade garna spenderat mer tid dar nere.
Men vi for hem pa kvallen och partade till det lite.
jag och notknackarensolnedgangen i key west

Resterande dagar befann vi oss i Miami vi at god mat, myste pa south beach, for in till Downtown for att kolla laget och shoppade. Vi festade och traffade otroligt mycket trevligt folk, traffade Irenas vanner fran Kroatien och traffade aven pa lite svenska vanner det var riktigt nice!
Nyarsafton var sa javla grymt, var ute och festade, badade jacuzzi&drack champange och landade inte hemma i sangen forens efter soluppgangen, men det vel ju sa det nya aret skall firas in!!

utanfor Miami Inknyarsaftonnyarsaftonutsnfor Hard Rock cafe i miamijag&irena med varan snygga hyrbilmiami downtown

Sa miami resan far helt klart 5 av 5 toaster, Kanonkul!!


RSS 2.0