6 months in the U.S

Herrejesus Idag firar jag 6 manader har i staterna, hur ofattbart ar inte det?

Har iallafall haft en toppendag pa praktiken idag, blev stretchad lite snabbt av en annan therapeut och saaatan va gott. Bena kanns som fjadrar sa nu flyger ja nastintill fram, gott mos. Traffar sa himla mycket spannande folk inne pa kliniken, jag alskar det. Sedan var jag ute och promenerade i det fina vadret innan det var dags att hamta upp D fran skolan.

Nu har jag precis kommit hem fran stranden.. har spelat beachvolley med ett gang stekheta grabbar anda tills solen gick ner, afan sa grym var jag. 
En alldeles utmarkt dag, nu skall jag gora mig en smarrig smoothie och koka agg sedan blire kvallsmys.

Bahamascruise

Hit skall jag pa Lordag!!



Wohooo nu ar Hotell och Biljetter fixade infor helgen.
Tva natter pa Hotell i FT Lauderdale + En Endagscruise till Bahamas,
Vadret skall tydligen bli toppen ocksa sa It's Gonna be Amazing.

Alskade, Alskade liv

Alskade, Alskade Florida.
Vadret ar fortsatt pa topp har i parasiset, jag bara njuter och kan bara inte sluta le.
Gardagen spenderade jag med Franzi pa beachen, beachvolley for hela slanten blev det Saklart!!
Traffade som vanligt massa nytt folk vilket alltid ar lika kul, sedan drog vi med nagra killar till siesta key oyster bar och jag provade pa Ostron for fosta gangen i mitt liv och ja det var inte sa illa maste jag medge. Lyssnade pa livemusik och satt och tjatade ett tag innan en hel dag i solen tog ut sin ratt och energin forsvann, da var det bara hem, duscha och gotta ner sig i sangen.
Tillaggas bor ocksa att jag badade i havet for fosta gangen for iar ocksa, 17 grader var det i vattnet och efter att ha spelat mig svettig i volleybollen var det hur skont som helst att fa svalka av sig!

franzi och jeg
(franzi och jeeg)


Idag ar det Presidents Day, Helgdag med andra ord. Sa Danielle har varit ledig - vilket ocksa betyder att jag varit ledig..har varit ledig i 9 dagar i strack nu, man kunde ha det varre. Men jag ar ju anda uppe 6.00 eftersom jag har min praktik som jag inte vill missa, sa helt forslappad ar jag inte, bara en smula.


Lovely!

Idag har det varit varldens skonaste vader, 25 grader varmt och inte ett moln sa langt ogat kan na.
Men eftersom alla antingen har flytt stan eller jobbar denna helgen packade jag min massack och begav mig sjalv till stranden, egentid med tidning, musik och farska bar..mysigt varee. Men saklart orkade jag inte ligga sa varst lange innan det borjade krypa i bena, sa det fick bli hem kaka lunch, powernapa och sen en svang till gymmet! nu sitter jag med en STOR kaffe fran Paneras och funderar pa vad jag skall hitta pa ikvall. Tror jag skall spara mina krafter och kora pa en lugn kvall kanske en repris fran gardagen med Amish restaurang och sedan bio, det ar inga fel.


(bild fran forra aret nar en Fiskmas SKET pa mig)
Jag har kommit fram till att jag inte langre ar en kvallsmanniska, for varje kvall runt 8-9 slaget langtar jag bara tills det ar dags att lagga sig sa att jag kan ga upp tidigt, ivag till gymmet eller bara ut i solen, precis som alla andra gamlingar har!

 Imorgon blir det nog en till najs dag ute pa beachen, forhoppningsvis lite beachvolley med!!

It's a beautiful day!

What a beautiful day! Borjade dagen med en underbar promed pa stranden, solen sken och det var helt vindstilla. Sag massor av delfiner och en utav dom var jattenara stranden och foljde mig hela vagen langs beachen, snacka om energiboost! Nu har jag precis avnjutit en fortklassig frukost som bestod av aggrora, knackemacka m kalkon, blabar,bjornbar, kiwi, vattenmelon och en stor kopp kaffe saklart gissa om jag ar pa superhumor idag. Skall snart ivag och fixa till mig i haret, skall bli lite ljusare hade jag tankt. Sedan far vi vel se vad dagen har att erbjuda, jag mar sa himla himla bra, har energi till tusen och vill gora allt mojligt helst pa samma gang.

 Life is Good



Danielle ar fortfarande sjuk, sa jag har fortsatt ledighet...:) & Danny kom tillbaks fran ukraina igar ocksa btw. 


bloody monday

Annu en helg har passerat, fregagskvallen spenderade vi i vanlig ordning ute pa restaurang! Inget speciellt, men alltid lika mysigt att ga ut och ata tillsammans med goda vanner.
Pa lordag gick jag upp i ottan for att deltaga i ett spinnpass som jag lovat, gott varre. Lordagskvallen kom tjejerna ovet hit och vi tog oss nagra drinkar innan vi for ivag och spelade bowling, riktigt kul var de! Sedan kom Jose och hamtade upp oss och vi partade till det lite hemma hos honom. Rolig kvall minsann, vilket saklart ledde till att sondagen blev lugn och stillsam dag.

Imorse var jag ingen piggelin minsann, det var tamle svart att slita sig fran sangen..men efter alldeles formanga snoosminuter var jag illa tvungen att stressa upp iallafall.
Blev ett pass pa gymmet, sedan tog jag mig en loptur pa stranden..sa himla GOTT vader har det vart idag, lag ute och stekte pa terassen forut idag, lyssnade pa svensk sommarmusik och njot som bara den.
Nu har vi precis kommit hem fran traning med coach P. och snart skall jag kora ivag pa fotbollstraning.

see ya!

life's a beach i'm just playing in the sand

9 mars

Ar precis hemkommen efter pass nr 2 pa gymmet, nu ar jag gott sleten och redo for sangen!
Bade jag och Danielle har varit pms-bitchar denna vecka men idag antligen tror jag minsann det slappte for oss bada. Sa idag har humoret varit 1000ggr battre och jag ser ljuset i tunneln, NAJS.

Tidigt imorrn bitti far Hostdad till Ukraina i 6 dagar! Ar overexalterad och det ska bli grymt skont, inte for att jag ser honom sa mycket om dagaran men anda, lyckokanslan ar obeskrivlig.

Nu skall jag ta och plugga lite anatomi, tjing!


Helgen!

Da var det dags for annu en helg, gott mos!
Idag var jag och Ross ivag och skot med hans Pistol, 40 caliber tror jag minsann att det var & jag var lite latt skakig men anda ratt sa duktig om jag skall vara arlig. Satte allt en kula METT I PRICK! Och de andra var inte langt borta heller, man skulle kunna saga att jag var ratt sa grym! Kande mig for ovrigt ratt sa ball for stunden.
Lisa Bond;)
Sedan drog vi och lunchade pa paneras vilket var lika gott som alltid, vi satt ute och myste oss i det varma vadret, 25 grader hade vi idag och ja nu verkar vintern som bortblast och varmen ar tillbaka. Alldeles, Alldeles underbaert.

Nu skall jag snart gora mig iordning for ikvall ar det Grekiskt som star pa menyn, ska bli himlans gott!


good morning

Good morning!
Sitter med kaffekoppen i hogsta hugg och forsoker vakna till, gick och la mig tidigt igar, tankte stiga upp en timme tidigare las (05.00am) for en powerwalk .men som vanligt tar det timmar innan jag somnar och sa har jag dromt sa himla mycket konstigheter inatt sa nej nagon powerwalk blev det inte. Tacksam ar jag nu att jag bara skall kora Danielle till skolan idag sedan ar jag fri anda tills kvallningen da det vaknas au pair mote!

Ska kora mina pass pa gymmet och sedan skall jag borja lasa min ny anatomi bok som jag inhandlade haromdagen.
 

Sedan skall jag nog fa fingrarna ur och skriva ut massa bilder och borja med lite scrapbooking, roligt roligt!


RSS 2.0