Thanksgivingsfirande

Igar var det Thanksgiving och jag och Alena var bjudna till Ross familj pa thanksgivingsfirande!
Vi at massor med god mat, Kalkon(saklart),Fyllning, sotpotatis, potatismos, grona bonor, sallad, brod, pasta..ja jag kan fortsatta i evighet men det var iallafall valdigt gott. Efteratten bestod av inget mindre an Pecanpaj (som forovrigt var fantastiskt god) chokladbrownie, pumpatarta &  pumpaglass.. sa ja nu star jag mig nog anda till jul!
Vi spelade Wii i timmar och jag har traningsvark i min hogra arm efter all svardfaktning. Men verkligen en toppendag.


Har ar en bild pa deras julgran, saaa mycket krimskrams&ljus Men valdigt interessant for man kan liksom inte sluta kolla pa den for det finns hundratals olika julgransprydnader, figurer som lyser,blinkar och pratar..inte bara vanliga kulor som vi svenskar kor stenhart pa. Kul gran.


Idag har jag svettat bort all dessar pa gymmet, Sprang i mina nya joggingskor idag igen och jag kande inget alls i min vad, Underbart! Tog mig aven en tur till stranden men otacka moln ar pa ingang sa nu skall jag ta mig ett bad i min jacuzzi,ata jordgubbar och lasa min Eclipse bok, senare ikvall blir det Bio med tjejerna.

My dear Jacuzzi.

31 days to christmas

24 November idag och 31 dagar kvar till Jul har i staterna, 34 dagar kvar till vi drar till Miami for att skala in det nya aret, shit vilket grej.

Har atit en redig frukost och sitter nu med min kara kaffekopp, skall snart ta och fixa till mig lite for idag skall jag ta Danielle till Ikea sa att hon kan kolla ut mobler till hennes rum som varit nyrenoverat i snart ett ar!!  Jag ogillar manniskor som aldrig far saker och ting gjorda sa nu tar jag och styr upp detta sa att hennes far kan bestalla hem lite mobler till ungen!!
Ska bli skont med en liten tripp till ikea, fa lite svenne kansla och kanna sig som hemma.

danielle
(Danielle pa hennes fodelsedag)

sista jobbdagen, sedan tar vi helgen!

Har precis atit en stor tallrik med jordgubbar, blabar och mjolk..det var smaskens for magen det minsann!!
Skall aka ivag till en champs affar och leta nya skor, mina Nikes ar valdigt bekvama men ger dessverre inte mycket stod nar jag tranar vilket gor att min vanstra vad smartar. Sa nu maste jag hitta mig ett par nya springskor som jag enbart skall anvanda nar jag springer sa att jag forhppningsvis blir kvitt mina problem.

Tisdag idag & sista dagen for Danielle i skolan denna vecka, det ar ju Thanksgiving pa torsdag sa det innebar langhelg, skoont:)


gators game

helgen har varit fullspeckad så jag har inte haft lust eller tid att blogga men här kommer lite uppdatering fran helgen!

Fredagskvällen var det Harry Potter bio som gällde. Jag och Danielle hade Harry Potter maraton hela veckan innan så att jag skulle ha sett alla de andra 6 filmerna innan bion och jag måste medge att jag faktiskt tyckte att den var riktigt bra, bättre än alla de andra enligt mig.
sedan var det hem och illa kvickt i sängen då klockan ringde 05.45 lördag morgon.
Då var det upp å göra sig iordning, äta frukost och göra sig redo för en 3 timmar lång biltur till Gainsville.
Jag, Ross och Alena for dit för att kolla in College Football och det var såå jävla awesome!!
Även om våra kära Gators spelade mot ett lag som ligger i en div under dem och slog dom rejält så var det en fantastisk känsla och stämningen på stadion går inte att beskriva, det var helt enkelt grymt.
 många åskådare

Lördagskvällen spenderade jag hemma hos Alena med de andra tjejerna, vi lagade en mysig middag med lite vin och mycket prat, helt klart en toppen kväll!

På söndagen åkte vi till ett outlet köpcenter i ellington och strosade lite, köpte mig en tröja från Nike, men annars gjorde jag inga större inköp. När vi var trötta och slitna från shoppingen begav vi oss hem till Alena igen för att slappa och kolla film, en mycket skön söndag!

Nu är det återigen söndag och imorse tog jag mig en löptur i en fin park där man kan springa runt en sjö, det var rätt plågsamt och springa då jag inte gjort det på ett tag men i övrigt var det riktigt nice. Nu skall jag tvätta mina sänglakarn och göra lite andra små ärenden.  //


I feel good

Torsdag kvall, kroppen ar slutkord efter dagens 2 harda traningspass, magen ar nojd efter lite kyckling i pitabrod, loning och fredag imorgon. Daaamn I feel good:)

Danielle ar fortfarande sjuk sa detta var tredje dagen i rad som jag inte jobbat nagot, inte for att jag jobbar sarskilt mycket i vanliga fall men nu har man ju helt tappat rutinerna. Jag maste medge att jag har blivit en javel pa att inte gora nagonting, att bara glida runt liksom. 

Foresten sa fick jag idag spannande information angaende medelaldern har i Sarasota, jag har ju markt att det ar ett paradis for gamla manniskor, det marks om inte mest pa vagarna da de kor som idioter. Det ar rent ut sagt livsfarligt om man inte haller stenkoll pa dom. Men hur som helst sa ar medelaldern 63 jakla ar. haha det tyckte jag var lite roligt.

Nu skall jag ta natta, hejs!


I'm a genius

Var som jag namnde tidigare idag ivag till ett college har for att forsoka registrera mig sa att jag kan borja ta mina kurser i Januari, det ar ett jattefint college MEN for att ta 6 credits vilket motsvarar ca 2 kurser maste jag betala 2.147$, min vardfamilj betalar 500$ och resten far jag sta for sjalv. 
Kan ju saga att jag inte tanker punga ut 15.000 for att ta tva ratt sa meningslosa kurser sa imorgon far det bli ivag och kolla upp andra alternativ minsann!!

Forovrigt sa har jag precis tillagat en alldeles utsokt Kalops - I'm a genius.


Nov 16

det har varit dalig aktivitet pa bloggen for min del den senaste tiden, men jag har haft annat for mig och da hamnar bloggen pa sidan av.
Iallafall sa har jag nu precis kommit hem fran gymmet, danielle har feber idag sa hon ar hemma fran skolan men eftersom jag vant mig vid att ga upp kl 6 var det lika bra att kliva ur sangen och dra till gymmet for att inte sabba min dagliga rytm.

 Skall kaka lite mellis nu sedan ska jag aka till State college of florida for att forsoka registrera mig och skriva in mig pa nagra kurser.

see ya!


what a lovely day

Lordagen startade med ett harligt traningspass 8.00 ute i det soliga men dock kyliga vadret, luften var frisk och det var javligt skont! Sedan Var det dags for Au pair mote i Mayakka Farm, det var som vanligt Oorganiserat och inget vidare. Allt vi gjorde var i princip att vanta en jadra massa och ga runt i en Labyrint formad av ett majsfalt och forsoka hitta vagen ut.

Efter att ha pinats pa farmen for jag och ross till Petra, en PT pa gymmet som ar fran tyskland, hon och hennes man har precis flyttat till ett nyss hus och hade lite inflyttningsfest. Trevlig tillstallning med mycket god mat och manga gamla manniskor. Sedan akte vi hem och kollade Fotboll och nasta helg blir det antligen antligen dags for att se en footballmatch live, satan vad jag langtar!!

Imorgon kommer bli en mycket bra dag, can't wait.


Gameday!

Då var det tisdag och äntligen dags att beskåda min första NHL -match,
Tampa bay lighnings vs. Toronto maple leafs står för underhållningen ikväll!
Eftersom matchen äger rum i Tampa blir det en snabb visit till IKEA först, tjoho Här skall ätas köttbullar minsann! :D.

Förövrigt så har jag varit på otroligt gött humör idag, jag älskar såna här dagar när allt bara känns helt jävla fantastiskt och jag bara älskar mitt liv!!


SKYDIVING

I lordags samlades vi hemma hos Irena for lite bbq och sleepover, vi spelade gitarr&sjong, spelade kort och hade det allmant trevligt.

Pa sondagen begav vi oss mot Orlando for Skydiving!!!
Vi var framme vid 10 tiden, gick in och fick signera en hel bibel med papper ifall nagot skulle ga snett.
Sedan fick vi en genomgang om hur allt skulle ga tillvaga och hur vi skulle hoppa & landa och all annan praktisk information. Sedan var det antligen dags!!


Jag var sjukt hog pa adrenalin och mitt hjarta slog som aldrig forr.
Vagen upp i det lilla, lilla flygplanet var supernervost och nar det blev dags att flytta sig mot utgangen kandes det for ett slag som att jag skulle svimma, sen satt jag och kollade ut genom oppningen, 5000 meter ner till marken och dar slangde vi oss ut!
70 sekunders fritt fall i 120 MPH och det var sa JAVLA GRYMT. 
Det var dock ratt skont att kanna att fallskarmen slog ut och att allt var under kontroll, men jag alskade varje sekund.

Efter landningen var jag forst helt skakis och sedan blev man helt otroligt avslappnad.
Det var helt otroligt och jag kommer garanterat prova pa detta igen, for det var det sjukaste skona kanslan jag nagonsin har haft!


Weekend

Freday it is och jag är nästintill helt fri från min förkylning, fantastiskt!!

Skall snart åka och möta brudarna på starbucks, skall sminda lite planer b la angående Skydiving.
Jovisst, om allt går som jag hoppas blir det att kasta sig ut från ett fullt fungerande flygplan på ca. 6000 meters höjd. Det kommer bli så jävla grymt och jag blir helt speedad av bara tanken.

Utöver det kommer det bli en ganska lugn helg för min del, skall iväg och slinga håret imorrn bitti och sedan ta dagen som den kommer. Hade ju varit skönt att ta en tur te beachen men idag har minsann hösten kommit hit också, det har varit runt 16 grader och blåsigt och det skall tydligen hålla i sig hela helgen tuvärr.
Men förhoppningsvis kommer värmen&solen tillbaka till veckan.

Här kommer lite bilder från när vi hyrde båten för några helgen sen.



Surfski

Är fortfarande förkyld, min hals är svullen och min näsa är illa täppt. Men huvudvärken har släppt så jag känner mig mycket piggare.

Igårkväll provade jag Surfski för första gången i mitt liv och det var inte det lättaste jag gjort! En Surfski är som en typ av smal,lång kajak som man kan surfa med och
Brad slog vad om att jag inte skulle klara av att ens sitta i den och vadå tänkte jag ju såklart, hur svårt kan det va?? så sagt och gjort skulle jag ju bevisa att jag var grym!!
Men, för det första så var det väldigt svårt att bara att ta sig upp och sätta sig i den och för det andra så var det ännu svårare att försöka sitta kvar och hålla balansen och att försöka paddla utan att välta var inte något jag riktigt lyckades med! haha. Men det var kul & om inte annat så roade jag ju alla andra besökare på stranden som fick sig ett gott skratt.


(Såhär ser en surfski ut!!)

Idag har jag varit hårmodell och fick frillan klippt gratis..det var välbehövligt!
Nu skall jag käka torskfile och sedan åka och plocka upp ungen, ikväll är det dags för deras riktiga första high-school match så det blir vel att supporta för fullt!!


Hit by a train

Måndag morgon och jag mår fortfarande som om jag hade blivit överkörd av ett ånglok!!
Efter att jag kört danielle till skolan fick det bli raka vägen hem till sängen igen tills klockan slog 12, då fick jag släpa mig upp och försöka vakna till liv.
Känns lite bättre nu men ändå inte, jag kan lova att det kommer ta ett bra tag innan jag festar till det såhär igen.

Ska snart på med träningskläder och iväg och möta p. vi skall filma lite till Träningsvideon.
Sen ska jag ta danielle till doktorn och ikväll skall jag på Bio med Brad:)

See ya!

GUAVAWEEN

Igår var jag på mitt första aupair möte och träffade då alla de andra au pair tjejerna här nere, pratade inte så mycket men det var trevligt att äntligen få se dom.


Sedan var det gasen i botten mot Tampa och Ybor city där det skulle firas Guavaween.
Vi checkade in på hilton hotellet vid halv 8 tiden, svirade om till våra halloweenkostymer, knäppte några öl och skålade med champagne.
När vi blivit lite runda under fötterna begav vi oss ut på gatorna i Ybor city där hundratals om inte tusentals utklädda amerikaner festade ihop.
Det var alldeles, alldeles underbart.
Jag hade en fantastisk rolig kväll med tjejerna & det fick jag sota för idag.
Är väldigt klen idag och bilfärden hem från Tampa var fruktansvärd, men som man bäddar får man ligga!



Lite bilder från gårdagen, nu skall jag krypa ner i sängen och kolla på film & ladda batterierna inför morgondagen.


RSS 2.0